Π100 - Πλανήτης Τεχνόπολη
Περιγραφή

Μαζί με τη νέα σχολική χρονιά, έρχεται και ο Π100 – Πλανήτης Τεχνόπολη! Το μεγαλύτερο και πιο διασκεδαστικό φεστιβάλ της πόλης για παιδιά προσεδαφίζεται ξανά, το Σάββατο 21 και την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου, στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων και μας υπόσχεται ένα διήμερο που θα θυμόμαστε για καιρό!

Χρώματα, σχήματα, παιχνίδια, μουσικές… Βαλ’τα μαζί και ανακάτεψέ τα με πολλή φαντασία και πολλά χαμόγελα! Τι άλλο; Μην ξεχάσεις να προσθέσεις και μία μεγάλη δόση χαράς και ξεγνοιασιάς, μπορεί και δύο, κι έτοιμη η συνταγή! Τι φτιάχνουν όλα αυτά; Μα φυσικά, τον πλανήτη των παιδιών, τον Π100! Πού θα τον βρεις; Οι ακριβείς συντεταγμένες του μας οδηγούν ανάμεσα στις οδούς Πειραιώς 100, Ιάκχου και Περσεφόνης. Πώς θα τον αναγνωρίσεις; Μα φυσικά, από τις τρεις μεγάλες καμινάδες που τον χαρακτηρίζουν!

Τι θα συμβαίνει στις 21 και 22 Σεπτεμβρίου στον πλανήτη μας; Αθλητικές δραστηριότητες, εργαστήρια μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής, χορός, μουσικοθεατρικές παραστάσεις, συναυλίες και performances, βιβλιοπαρουσιάσεις, ομιλίες για γονείς, μα και πολλές-πολλές εκπλήξεις!

Με πολλή αγάπη για το περιβάλλον και ακόμα μεγαλύτερη για τα παιδιά, μεγάλα και μικρά.

Ραντεβού, λοιπόν, στον Π100, εκεί που όλα όσα μπορούμε να φανταστούμε μπορούν να συμβούν!

Περισσότερες πληροφορίες: www.p100.gr

#Π100
#20yrsTECHNOPOLIS

*Σύντομα θα ανακοινωθεί το αναλυτικό πρόγραμμα.

Απαγορεύεται η είσοδος σε ενήλικες που δεν συνοδεύουν παιδιά εκτός αν διαθέτουν ενεργή κάρτα εκπαιδευτικού. Στην περίπτωση αυτή η αγορά των εισιτηρίων θα γίνεται μόνο στο ταμείο. Δεν επιτρέπονται οι ακυρώσεις και μεταβολές εισιτηρίων.

Τιμές εισιτηρίων: Προπώληση-Ημερήσιο 7€, Ταμείο-Ημερήσιο 9€, Διήμερο εισιτήριο 12€ (ισχύει μόνο για την προπώληση), Ανέργων-Α.Μ.Ε.Α 5€ (ισχύει για τα ταμεία μόνο και με την επίδειξη κάρτας ή πάσου), ομαδικό εισιτήριο 6€ (minimum αγορά 8 εισιτηρίων, ισχύει μόνο για την προπώληση). Πολύτεκνοι-Τρίτεκνοι 6€ (ισχύει για τα ταμεία μόνο με επίδειξη του αντίστοιχου δικαιολογητικού).

διαβάστε περισσότερα

Για τους όρους εισιτηρίων πατήστε εδώ

Παραγωγή

Τεχνόπολις Δήμου Αθηναίων Α.Ε.

Διεύθυνση
Πειραιώς 100
Πόλη
Αθήνα
T.K.
118 54
Τηλέφωνο
213 0109300
Email
info@athens-technopolis.gr
ΔΟΥ
ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ
ΑΦΜ
090000057
Εκδηλώσεις
  • Π100 - Πλανήτης Τεχνόπολη - Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων
  • 2ήμερο Εισιτήριο - Π100 - Πλανήτης Τεχνόπολη - Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων