Επίσκεψη στο Museum of Illusions Athens
Περιγραφή

Το Μουσείο Ψευδαισθήσεων στην Αθήνα άνοιξε τον Σεπτέμβριο του 2018 και αποτελεί τον πιο καινοτόμο χώρο στον τομέα της βιωματικής ψυχαγωγίας που βασίζεται στην εκπαίδευση και τη διασκέδαση, προσφέροντας μια μοναδική εμπειρία στους επισκέπτες. Tο πρώτο μουσείο άνοιξε στο Ζάγκρεμπ το 2015 και ακολούθησαν 18 πόλεις σε όλο τον κόσμο, από τη Νέα Υόρκη έως τη Σαγκάη. Οι οφθαλμαπάτες δημιουργούν μία αξέχαστη βιωματική εμπειρία διασκέδασης που εξιτάρει τη φαντασία επισκεπτών κάθε ηλικίας.

 

Τo Moυσείο Ψευδαισθήσεων προσφέρει μια πρωτόγνωρη εμπειρία στους επισκέπτες, μέσα από τις 60 οπτικές και διαδραστικές ψευδαισθήσεις, «το δωμάτιο του απείρου», «το ανάποδο δωμάτιο», «η ψευδαίσθηση της καρέκλας», «τα ολογράμματα», μεταξύ άλλων. Οι διαφορετικές οπτικές ψευδαισθήσεις διδάσκουν τους επισκέπτες πως η αντίληψη των πραγμάτων επηρεάζεται από τις επιστήμες, την όραση, την προοπτική και τα ερεθίσματα που δέχεται ο ανθρώπινος εγκέφαλος. Ταυτόχρονα, οι διαδραστικές και φωτογραφικές ψευδαισθήσεις δίνουν τη δυνατότητα στους επισκέπτες να διασκεδάσουν και να βγάλουν πολλές φωτογραφίες.

 

Αυτή η «παιχνιδιάρικη» εμπειρία έχει κλέψει τις καρδιές των επισκεπτών της πόλης και όποιος δεν είχε την ευκαιρία να το επισκεφτεί έχει σίγουρα δει φωτογραφίες μέσα από τα social media, όπου η ψευδαίσθηση εκτοξεύεται.

 

Το μουσείο που βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας (Ερμού 119 - είσοδος από Άστιγγος 12) είναι ανοιχτό όλη την εβδομάδα και ενθουσιάζει όλες τις ηλικίες. Είναι ιδανικό για σχολικές επισκέψεις, καθώς προσφέρει στους μαθητές μια εμπειρία μοναδική και εντελώς διαφορετική από τα άλλα μουσεία.

 

Μουσείο Ψευδαισθήσεων – Museum of Illusions Athens

 

Ώρες λειτουργίας:

 

Δευτέρα-Παρασκευή: 09:00 π.μ. – 09:00 μ.μ.

 

Σάββατο - Κυριακή: 10:00 π.μ. – 10:00 μ.μ.
 

Αγοράστε στο viva.gr εισιτήριο για το μήνα που επιθυμείτε!
Το εισιτήριο προορίζεται για μία μοναδική εξαργύρωση εντός του μήνα που αναγράφεται.
Η αγορά ηλεκτρονικού εισιτηρίου δεν εξασφαλίζει προτεραιότητα για την είσοδό σας στο χώρο σε περίπτωση αυξημένης προσέλευσης.


Αγοράστε το εισιτήριο σας στο viva.gr με 10% έκπτωση: 

Ενήλικες: 9€ 8,10€ 
Παιδιά (5 – 18 ετών): 6€ 5,40€ 
Παιδιά έως 5 χρόνων: Δωρεάν είσοδος 
Οικογενειακό εισιτήριο: 23€ 20,70€ //αφορά 2 ενήλικες και μέχρι 2 παιδιά (5 – 18 ετών) 

 

Διεύθυνση: Ερμού 119, 10555 Μοναστηράκι – Αθήνα
 

Όροι εισιτηρίων https://www.museumofillusions.gr/el/terms-conditions/

διαβάστε περισσότερα


Πιστεύετε στη μαγεία μιας ευχής;

Φέτος τις γιορτές, το Museum of Illusions Αthens δίνει δύναμη στις ευχές των παιδιών του Make-A-Wish (Kάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος). Ευχές που είναι το κίνητρο να συνεχίσει να αγωνίζεται κάθε παιδί που νοσεί από σοβαρή ασθένεια.

Από τις 6 Δεκεμβρίου έως και τις 6 Ιανουαρίου, ο χώρος του Μουσείου μεταμορφώνεται σε έναν μαγικό κόσμο, όπου πρωταγωνιστούν οι ευχές των παιδιών και υπόσχεται να προσφέρει στους επισκέπτες μια εμπειρία γεμάτη ψευδαισθήσεις και ευχές.

Μέρος των εσόδων από τα εισιτήρια ευχών και από συγκεκριμένα συλλεκτικά προϊόντα θα δοθούν στο Make-A-Wish Ελλάδος, υποστηρίζοντας τη μαγική του αποστολή.

Δώσε και εσύ δύναμη στην ευχή και ανακάλυψε την μαγεία των ψευδαισθήσεων.

Σε αυτό το ταξίδι σε θέλουμε μαζί μας!

Αγοράστε στο viva.gr εισιτήριο με έκπτωση 10% για το μήνα που επιθυμείτε!
Το εισιτήριο προορίζεται για μία μοναδική εξαργύρωση εντός του μήνα που αναγράφεται.
Η αγορά ηλεκτρονικού εισιτηρίου δεν εξασφαλίζει προτεραιότητα για την είσοδό σας στο χώρο σε περίπτωση αυξημένης προσέλευσης.

  • Τρόποι
    πρόσβασης
Media
Παραγωγή

Athens Cosmos

Διεύθυνση
ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙΟΥ
Πόλη
ΑΘΗΝΑ
T.K.
10671
Τηλέφωνο
2103639627
Email
info@museumofillusions.gr
ΔΟΥ
ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ
ΑΦΜ
998772635
Εκδηλώσεις
  • Η Μαγεία των Ψευδαισθήσεων...Η Μαγεία μιας Ευχής! - Museum of Illusions Athens
  • Επίσκεψη στο Museum of Illusions Athens - Museum of Illusions Athens
Χρειάζεστε βοήθεια;