ΦΩΤΕΙΝΗ ΒΕΛΕΣΙΩΤΟΥ
Περιγραφή

Ο ΜΗΝΥΜΑ 107,7 fm
γιορτάζει τα 2 του χρόνια με τη
ΦΩΤΕΙΝΗ ΒΕΛΕΣΙΩΤΟΥ
ΚΑΙ ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΥΣ ΕΠΙ ΣΚΗΝΗΣ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 7 ΙΟΥΝΙΟΥ
ΜΟΝΗ ΛΑΖΑΡΙΣΤΩΝ


Η Φωτεινή Βελεσιώτου συνεχίζει τα μουσικά της ταξίδια και αυτό το καλοκαίρι σε όλη την Ελλάδα, με αφετηρία την αγαπημένη της Θεσσαλονίκη αφού αποδέχτηκε την τιμητική πρόσκληση του Μήνυμα fm για τη μεγάλη του γιορτή για τα 2 χρόνια λειτουργίας του σταθμού την Παρασκευή 7 Ιουνίου στη Μονή Λαζαριστών.

Σε κάθε της συναυλία μοιράζεται τις μουσικές που αγαπάει παρέα με τους μουσικούς που τους νιώθει σαν οικογένειά της. Ταξιδεύει σε αγαπημένα μέρη σε όλη την επικράτεια, με ανανεωμένο πρόγραμμα και νέες μουσικές αναζητήσεις. Εκτός απο τα αγαπημένα «μέλισσες», «διόδια», «στάχτη», φέρνει στο προσκήνιο τραγούδια της προσωπικής της δισκογραφίας και επίσης θα ακούσουμε και νέα τραγούδια που συμπεριλαμβάνονται στο νέο της δίσκο που κυκλοφόρησε πριν λίγους μήνες. Επί σκηνής σε αυτή τη συλλεκτική συναυλία θα βρεθούν επίσης αγαπημένοι φίλοι της Φωτεινής Βελεσιώτου και του σταθμού.

Επίσης μαζί της σταθεροί συνταξιδιώτες τα τελευταία χρόνια ο Γιώργος Καραμφίλλης στο μπουζούκι, τον τζουρά και τον μπαγλαμά, ο Διονύσης Μακρής στο μπάσο και ο Θωμάς Κωστούλας στα τύμπανα και ο ο Νίκος Παπαναστασίου στην επιμέλεια της ορχήστρας, το πιάνο και το ακορντεόν.

TIMEΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
8 ΕΥΡΩ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΑ
11 ΕΥΡΩ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ, ΑΝΕΡΓΩΝ, ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ
13 ΕΥΡΩ ΤΑΜΕΙΟ

διαβάστε περισσότερα

Συντελεστές
Γιώργος Καραμφίλλης στο μπουζούκι, τον τζουρά και τον μπαγλαμά

Διονύσης Μακρής στο μπάσο

Θωμάς Κωστούλας στα τύμπανα

Νίκος Παπαναστασίου στην επιμέλεια της ορχήστρας, το πιάνο και το ακορντεόν
Παραγωγή

ΛΑΖΟΣ ΦΩΤΗΣ

Διεύθυνση
ΓΡΕΒΕΝΑ
Πόλη
ΓΡΕΒΕΝΑ
T.K.
-
Τηλέφωνο
2310533533
Email
fotislazos@yahoo.com
ΔΟΥ
ΓΡΕΒΕΝΩΝ
ΑΦΜ
074448743
Εκδηλώσεις
  • ΦΩΤΕΙΝΗ ΒΕΛΕΣΙΩΤΟΥ - Φεστιβάλ Μονής Λαζαριστών - Φεστιβάλ Μονής Λαζαριστών