Power by Viva
PHANTOM THREAD / ΑΟΡΑΤΗ ΚΛΩΣΤΗ
Περιγραφή

Ο DΑΝΙΕL DAY-LEWIS στην ΑΘΗΝΑ

Για άλλη μια φορά  ο μεγάλος ηθοποιός και παντοτινός φίλος της
Εταιρείας Προστασίας Σπαστικών/Πόρτα Ανοιχτή

DANIEL DAY-LEWIS

έρχεται στην Αθήνα για να παραστεί στην πρεμιέρα της νέας ταινίας
της
Universal  στην οποία πρωταγωνιστεί:

ΑΟΡΑΤΗ ΚΛΩΣΤΗ (PHANTOM THREAD)

(Σενάριο/Σκηνοθεσία: Paul Thomas Anderson, Διανομή: United International Pictures (UIP))

 

 Η τόσο ιδιαίτερη σχέση που αναπτύχθηκε ανάμεσα στον Daniel Day-Lewis και τα παιδιά της Πόρτας Ανοιχτής ξεκίνησε το 1989, όταν, με πρόσκληση του φίλου και συμφοιτητή του, σκηνοθέτη, Γιώργου Οικονόμου, ο Daniel ήρθε για πρώτη φορά στην Αθήνα για να παραστεί στη πρεμιέρα της ταινίας My left foot”.

 Στην ταινία εκείνη έπαιζε τον Christie Brown, έναν άνθρωπο με σοβαρή κινητική αναπηρία, και για να παίξει το ρόλο πέρασε τρεις μήνες σε ένα σχολείο για παιδιά με αναπηρία στην Ιρλανδία. Πάντα διηγείται πως ένας μικρός του είπε: “Δεν τα πας άσχημα, αλλά δεν τα καταφέρνεις και πολύ καλά ακόμα”.  Έτσι, μετά από αυτή τη προσωπική επαφή με παιδιά με αναπηρία, η επιθυμία του ήταν τα έσοδα από την προβολή της ταινίας στην Αθήνα, να διατεθούν όλα για τους σκοπούς της Εταιρείας Προστασίας Σπαστικών.

Την επομένη της πρεμιέρας ο Daniel επισκέφτηκε τα παιδιά της Εταιρείας, όπως κάνει σε κάθε του επίσκεψη. Πριν φύγει, τα παιδιά του χάρισαν ένα γούρι/φυλακτό που το είχε στη τσέπη του, μια εβδομάδα αργότερα, τη βραδιά των Όσκαρ. Την επομένη το πρωί, μας τηλεφώνησε:  “Πες στα παιδιά πως κερδίσαμε!”

 Έκτοτε, ο Daniel Day-Lewis δεν έχει λείψει από καμία πρεμιέρα ταινίας του στην Ελλάδα. Αναφέρουμε:In the name of the father” (1993), “The Crucible” (1996), “Gangs of New York” (2003), “The Ballad of Jack and Rose” (2005), “‘There will be blood” (2008) (κερδίζοντας το δεύτερο του Όσκαρ) καιLincoln” (2013) (κερδίζοντας το τρίτο Όσκαρ της καριέρας του).

 

Τώρα, ο μεγάλος φίλος των παιδιών της Πόρτας Ανοιχτής έρχεται ξανά για να παραστεί στην πρεμιέρα της καινούργιας του ταινίας “ΑΟΡΑΤΗ ΚΛΩΣΤΗ (PΗΑΝΤΟΜ ΤHREAD)”, ανήμερα της διανομής της στις ελληνικές αίθουσες.

 H Πρεμιέρα θα διεξαχθεί την 1η Φεβρουαρίου 2018, ώρα 7:30 μ.μ., στην Αίθουσα Σταύρος Νιάρχος της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (Λεωφ. Συγγρού 364, Καλλιθέα).

Σίγουρα θα απολαύσουμε άλλη μια μαγευτική ερμηνεία από τον μεγαλύτερο ηθοποιό της γενεάς του και θα μας δοθεί η ευκαιρία να τον δούμε και να τον ακούσουμε από κοντά, όταν  θα ανεβεί στη σκηνή μετά την προβολή.

 Η εκδήλωση είναι καθ’ ολοκλήρου προσφορά της εταιρείας διανομής UIP και όλα τα έσοδα θα διατεθούν για την εκπαίδευση και αποκατάσταση των παιδιών που φοιτούν στο Πρότυπο Κέντρο «Πόρτα Ανοιχτή».


Μετά την προβολή θα προσφερθεί ένα ποτήρι κρασί στους κατέχοντες εισιτήρια των 50 € στο επίπεδο 5Α της Εθνικής Λυρικής Σκηνής.

διαβάστε περισσότερα
 • Διάρκεια
  2:00'
Παραγωγή

ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΣΠΑΣΤΙΚΩΝ

Διεύθυνση
ΜΑΡΙΝΟΥ ΓΕΡΟΥΛΑΝΟΥ
Πόλη
ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ
T.K.
16452
Τηλέφωνο
2109622290
Email
opendoor@eps-ath.gr
ΔΟΥ
ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ
ΑΦΜ
090076236
Εκδηλώσεις
 • PHANTOM THREAD / ΑΟΡΑΤΗ ΚΛΩΣΤΗ - Εθνική Λυρική Σκηνή, ΚΠΙΣΝ

Επιλογή εκδήλωσης

Πεμ, 1/2
19:30
PHANTOM THREAD / ΑΟΡΑΤΗ ΚΛΩΣΤΗ Εθνική Λυρική Σκηνή, ΚΠΙΣΝ - Καλλιθέα, Αττική
-

Επιλογή θέσης

Πληροφορίες

Εισάγετε τον κωδικό προσφοράς:
Εφαρμογή
Επιλογή μη αριθμημένων θέσεων

Παρακαλώ επιλέξτε το πλήθος των θέσεων που επιθυμείτε.

 1. Οι θέσεις προστέθηκαν με επιτυχία.
  Διαλέξετε απο τις διαθέσιμες έκπτωσεις ή διαγράψτε όσες θέσεις δεν θέλετε.
  Τέλος πατήστε "Συνέχεια" για να προχωρήσετε στο επόμενο βήμα της κράτησης.

 1. Αυτός είναι ο τιμοκατάλογος της εκδήλωσης. Κάθε ζώνη τιμών αντιστοιχεί σε ένα ή περισσότερα διαζώματα στην κάτοψη. Συμβουλευτείτε τον χρωματισμό της ζώνης για την επιλογή διάζωματος.

 2. Επιλέξτε τις θέσεις που επιθυμείτε, πατώντας πάνω σε κάθε μια.

 3. Οι επιλεγμένες θέσεις εμφανίζονται κάτω απο την ζώνη τιμών που ανήκουν. Σε αυτό το σημείο έχετε την δυνατότητα να επιλέξετε απο τις διαθέσιμες εκπτώσεις ή να αφαιρέσετε όσες θέσεις δεν θέλετε.

 4. Το συνολικό κόστος των εισιτηρίων ανανεώνεται αυτόματα με κάθε προσθήκη/αφαίρεση θέσης ή αλλαγή έκπτωσης.

 5. Πατήστε "Συνέχεια" για να προχωρήσετε στο επόμενο βήμα της κράτησης.

Συμπληρώστε τα στοιχεία όπως φαίνονται στην κάρτα διαρκείας:
Όνομα: * Επώνυμο: *
Διάζωμα/Τμήμα: * Σειρά: * Θέση: *
Αναζήτηση

Στοιχεία κατόχου

Στοιχεία επικοινωνίας

Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικά. Παρακαλούμε συμπληρώστε σωστά το e-mail σας ώστε να έχετε πάντα πρόσβαση στη σελίδα εκτύπωσης των εισιτηρίων σας, αλλά και για να μπορούμε να σας ενημερώσουμε σε περίπτωση ακύρωσης / μεταβολής της εκδήλωσης.
ΟΝΟΜΑ *
ΕΠΩΝΥΜΟ *
ΚΙΝΗΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ *
E-MAIL *

Πληρωμή