ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ: Εισιτήρια Αγώνων 2019-20
Περιγραφή

Η νέα αγωνιστική περίοδος ξεκινάει και η θέση σου στο Ολυμπιακό Στάδιο δίπλα στον Παναθηναϊκό σε περιμένει. Αγόρασε τώρα ηλεκτρονικά ( www.viva.gr ) από το σπίτι ή από το κινητό (μέσω του VivaWalletapp) σε προνομιακή τιμή το εισιτήριο για τον αγώνα της ομάδας μας και απόφυγε οποιαδήποτε ταλαιπωρία σε ουρές.

Παρακαλούμε για την προσοχή σου κατά την συμπλήρωση του αριθμού ΑΜΚΑ. Επισημαίνουμε ότι θα πρέπει να συμπληρώνεται ο προσωπικός αριθμός ΑΜΚΑ του φιλάθλου και να εισάγονται τα σωστά ψηφία. Η λανθασμένη καταχώρηση ψηφίων ή καταχώρηση ΑΜΚΑ που αντιστοιχεί σε τρίτο πρόσωπο, δύναται να εντοπιστεί και η παραγγελία να ακυρωθεί, χωρίς να είναι εφικτή η επιστροφή του αντιτίμου του εισιτηρίου.

Tα εκδοτήρια του Ολυμπιακού Σταδίου, λειτουργούν για την εξυπηρέτηση των φιλάθλων την ημέρα αγώνα, σε τρία σημεία: σταθμός ΗΣΑΠ Ειρήνη , Βορειανατολική είσοδος του γηπέδου (πλευρά «ΙΑΣΩ») και στη Λ. Κύμης , ενώ σε εργάσιμες ημέρες και ώρες η εξυπηρέτηση των φιλάθλων γίνεται και από τα γραφεία μας στην αίθουσα Κασιμάτη του Ολυμπιακού Σταδίου, (Πύλη Α, από Σπύρου Λούη).

Πριν από κάθε αγορά σου βεβαιώσου ότι έχεις αναγνώσει τους Γενικούς Όρους εισόδου στο γήπεδο, καθώς και το νέο Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.


 • Διάρκεια
  1:30'

Επιλογή εκδήλωσης

Σαβ, 14/12
19:30
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 Ο.Α.Κ.Α. Σπύρος Λούης - Μαρούσι, Αττική
8,00€ - 58,00€
Κυρ, 22/12
19:30
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΑΡΗΣ Ο.Α.Κ.Α. Σπύρος Λούης - Μαρούσι, Αττική
8,00€ - 58,00€

Επιλογή θέσης

Πληροφορίες

Εισάγετε τον κωδικό προσφοράς:
Εφαρμογή
Επιλογή εισιτηρίων

Παρακαλώ επιλέξτε το πλήθος των εισιτηρίων που επιθυμείτε.

 1. Οι θέσεις προστέθηκαν με επιτυχία.
  Διαλέξετε απο τις διαθέσιμες έκπτωσεις ή διαγράψτε όσες θέσεις δεν θέλετε.
  Τέλος πατήστε "Συνέχεια" για να προχωρήσετε στο επόμενο βήμα της κράτησης.

 1. Αυτός είναι ο τιμοκατάλογος της εκδήλωσης. Κάθε ζώνη τιμών αντιστοιχεί σε ένα ή περισσότερα διαζώματα στην κάτοψη. Συμβουλευτείτε τον χρωματισμό της ζώνης για την επιλογή διάζωματος.

 2. Επιλέξτε τις θέσεις που επιθυμείτε, πατώντας πάνω σε κάθε μια.

 3. Οι επιλεγμένες θέσεις εμφανίζονται κάτω απο την ζώνη τιμών που ανήκουν. Σε αυτό το σημείο έχετε την δυνατότητα να επιλέξετε απο τις διαθέσιμες εκπτώσεις ή να αφαιρέσετε όσες θέσεις δεν θέλετε.

 4. Το συνολικό κόστος των εισιτηρίων ανανεώνεται αυτόματα με κάθε προσθήκη/αφαίρεση θέσης ή αλλαγή έκπτωσης.

 5. Πατήστε "Συνέχεια" για να προχωρήσετε στο επόμενο βήμα της κράτησης.

Συμπληρώστε τα στοιχεία όπως φαίνονται στην κάρτα διαρκείας:
Όνομα: * Επώνυμο: *
Διάζωμα/Τμήμα: * Σειρά: * Θέση: *
Αναζήτηση
Χρειάζεστε βοήθεια;