Power by Viva
ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - Εισιτήρια Αγώνων 2018-19
Περιγραφή

«Όπου και αν παίζεις, μαζί σου ΠΑΟ». 


Φέτος πάμε ΟΑΚΑ και στηρίζουμε το Τριφύλλι στη νέα προσπάθειά του.

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός προσφέρει 50% έκπτωση στην ονομαστική τιμή εισιτηρίου του αγώνα πρωταθλήματος με την Α.Ε.Λ. , για όλους τους φιλάθλους που θα αγοράσουν εισιτήριο για τον αγώνα Κυπέλλου με τη Λαμία!

Πληκτρολογήστε το barcode του εισιτηρίου Κυπέλλου στον κωδικό προσφοράς για να σας ανοίξει η εκπτωτική τιμολογιακή πολιτική.

Εκμεταλλευτείτε την προσφορά προκειμένου να ενισχύσετε με την παρουσία σας την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών της ομάδας μας.

Αγόρασε τώρα εισιτήριο αγώνα της ομάδας μας, ηλεκτρονικά ( www.viva.gr ) από το σπίτι ή από το κινητό (μέσω του Viva Wallet app) σε προνομιακή τιμή  και απόφυγε οποιαδήποτε ταλαιπωρία σε ουρές. Με την αγορά του εισιτηρίου σου ενισχύεις τον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό  με το ποσό των 2€,υποχρεωτικά τις  δύο πρώτες μέρες της προπώλησης, ενώ για την συνέχεια συμβάλλεις προαιρετικά στο ποσό που εσύ επιλέγεις.
Παρακαλούμε για την προσοχή σου κατά την συμπλήρωση του αριθμού ΑΜΚΑ. Επισημαίνουμε ότι θα πρέπει να συμπληρώνεται ο προσωπικός αριθμός ΑΜΚΑ του φιλάθλου και να εισάγονται τα σωστά ψηφία. Η λανθασμένη καταχώρηση ψηφίων ή καταχώρηση ΑΜΚΑ που αντιστοιχεί σε τρίτο πρόσωπο, δύναται να εντοπιστεί και η παραγγελία να ακυρωθεί, χωρίς να είναι εφικτή η επιστροφή του αντιτίμου του εισιτηρίου.
Tα εκδοτήρια του Ολυμπιακού Σταδίου, λειτουργούν για την εξυπηρέτηση των φιλάθλων την ημέρα αγώνα, σε τρία σημεία: σταθμός ΗΣΑΠ Ειρήνη , Βορειανατολική είσοδος του γηπέδου (πλευρά «ΙΑΣΩ») και στη Λ. Κύμης , ενώ σε εργάσιμες ημέρες και ώρες η εξυπηρέτηση των φιλάθλων γίνεται και από τα γραφεία μας στην αίθουσα Κασιμάτη του Ολυμπιακού Σταδίου , (Πύλη Α, από Σπύρου Λούη ).

Πριν από κάθε αγορά σου βεβαιώσου ότι έχεις αναγνώσει τους Γενικούς Όρους εισόδου στο γήπεδο, καθώς και το νέο Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.
 

Στα καταστήματα WINDSeven Spots, Yoleni’s stores, Ευριπίδης, Τεχνόπολη και Viva kiosk στο
Σύνταγμα γίνεται Έκδοση και εξόφληση εισιτηρίων για όλους τους αγώνες
 

διαβάστε περισσότερα
Σημείωση : Οι εξαργυρώσεις που αφορούν σε προσκλήσεις-εισιτήρια, μέσω της καμπάνιας του ΟΠΑΠ και της COSMOTE πραγματοποιούνται μόνο μέσω internet.

Επιλογή εκδήλωσης

Πεμ, 24/1
19:30
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ Ο.Α.Κ.Α. Σπύρος Λούης - Μαρούσι, Αττική
10,00€ - 40,00€
Κυρ, 27/1
19:00
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΛΑΡΙΣΑ Ο.Α.Κ.Α. Σπύρος Λούης - Μαρούσι, Αττική
10,00€ - 58,00€

Επιλογή θέσης

Πληροφορίες

Εισάγετε τον κωδικό προσφοράς:
Εφαρμογή
Επιλογή εισιτηρίων

Παρακαλώ επιλέξτε το πλήθος των εισιτηρίων που επιθυμείτε.

  1. Οι θέσεις προστέθηκαν με επιτυχία.
    Διαλέξετε απο τις διαθέσιμες έκπτωσεις ή διαγράψτε όσες θέσεις δεν θέλετε.
    Τέλος πατήστε "Συνέχεια" για να προχωρήσετε στο επόμενο βήμα της κράτησης.

  1. Αυτός είναι ο τιμοκατάλογος της εκδήλωσης. Κάθε ζώνη τιμών αντιστοιχεί σε ένα ή περισσότερα διαζώματα στην κάτοψη. Συμβουλευτείτε τον χρωματισμό της ζώνης για την επιλογή διάζωματος.

  2. Επιλέξτε τις θέσεις που επιθυμείτε, πατώντας πάνω σε κάθε μια.

  3. Οι επιλεγμένες θέσεις εμφανίζονται κάτω απο την ζώνη τιμών που ανήκουν. Σε αυτό το σημείο έχετε την δυνατότητα να επιλέξετε απο τις διαθέσιμες εκπτώσεις ή να αφαιρέσετε όσες θέσεις δεν θέλετε.

  4. Το συνολικό κόστος των εισιτηρίων ανανεώνεται αυτόματα με κάθε προσθήκη/αφαίρεση θέσης ή αλλαγή έκπτωσης.

  5. Πατήστε "Συνέχεια" για να προχωρήσετε στο επόμενο βήμα της κράτησης.

Συμπληρώστε τα στοιχεία όπως φαίνονται στην κάρτα διαρκείας:
Όνομα: * Επώνυμο: *
Διάζωμα/Τμήμα: * Σειρά: * Θέση: *
Αναζήτηση