Power by Viva
Η ιστορία του γάτου που έμαθε σ ένα γλάρο να πετάει!
Περιγραφή

Την Κυριακή 14 Οκτωβρίου στο Θέατρο «Αθήναιον», ξεκινάει με αφορμή την οικολογική καταστροφή των θαλασσών από τα απόβλητα των ανθρώπων, η παράσταση «Η ιστορία του γάτου που έμαθε σ ένα γλάρο να πετάει»

 …Μια γλαροπούλα, η Κενγκά, πέφτει θύμα της ρύπανσης της θάλασσας, από το πετρέλαιο. Πριν όμως καταφάει τα φτερά της, η Κενγκά, καταφέρνει μια τελευταία πτήση σ ένα μπαλκόνι που ζει ένας γάτος που ήταν μαύρος, πελώριος και χοντρός! Ο γάτος ο Ζορμπάς! Η Κενγκά βλέπει στα μάτια του Ζορμπά, ένα καλό πλάσμα και τον εμπιστεύεται με ότι πολυτιμότερο έχει... το αυγό της… Του ζητάει να υποσχεθεί 3 πράγματα: ότι δεν θα φάει το αβγό, ότι θα το κλωσάει μέχρι να γεννηθεί το γλαρόνι και… ΝΑ ΤΟΥ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΠΕΤΑΕΙ!!!! Είναι δυνατόν; Κι όμως είναι…

«Το νιαούρισμα τιμής που δίνει ένας γάτος του λιμανιού, δεσμεύει όλους τους γάτους του λιμανιού!»

Έτσι, μια παράξενη παρέα γάτων του λιμανιού, ο Κολονέλο, ο Γραμματικός, ο Ξερόλας, ο Σταβεντάκης και ο Ζορμπάς σε ρόλο «Μαμάς», αναλαμβάνουν να εκπληρώσουν όλοι μαζί την υπόσχεση! Η μικρή γλαροπούλα, με την παρέα των γάτων ανακαλύπτουν πόσο σπουδαίο είναι να εκτιμούν, να σέβονται και να αγαπάνε ένα διαφορετικό πλάσμα από αυτούς.

Με αγάπη και πολύ χιούμορ, ο Λούις Σεπούλβεδα μιλάει για την τιμή, τη δικαιοσύνη, τη συντροφικότητα, την υπεράσπιση του αδυνάτου και το δικαίωμα στη διαφορετικότητα κάθε πλάσματος.

Μία μοναδική παράσταση που υπόσχεται να μαγέψει μικρούς και μεγάλους. Ένα θεατρικό ταξίδι με υπέροχα κοστούμια και μάσκες τεχνοτροπίας origami, εντυπωσιακό video mupping και puppets, γάτους σε μέγεθος ανθρώπου και ανθρώπους που φτάνουν μέχρι το ταβάνι! Ένα θέαμα που θα σας καθηλώσει, ένα έργο που θα σας συγκινήσει! Προσαρμοσμένο με πολύ σεβασμό και αγάπη γι αυτό το τόσο απαιτητικό και δύσκολο κοινό… Τα παιδιά! 

Γιατί όπως λέει κι ο Ζορμπάς… : «Πετάει μόνο αυτός που τολμάει να πετάξει…»

Ένα έργο παιδαγωγικό, σύγχρονο και ψυχαγωγικό, ένα έργο που αποτελεί διδακτική ύλη για σχολεία.

Ένα παραμύθι για μικρούς και μεγάλους.

ΣΚΗΝΟΘΕΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ:

Οφείλω να αρχίσω από την ευθύνη, που έχει η παρουσίαση μιας παράστασης σε παιδιά και κατά συνέπεια την ευθύνη που αναλαμβάνουμε με την παράσταση μας, απέναντι τους. Μία παράσταση, είναι συνήθως ο πρώτος σταθμός γνωριμίας των παιδιών με το θέατρο. Τα συναισθήματα κάθε παιδιού, βγαίνοντας από την αίθουσα, είναι συναισθήματα που σε πολλές περιπτώσεις τα ακολουθούν σε όλη τους τη ζωή. Αυτό συμβαίνει επειδή είναι ζωντανό. Συμβαίνει τώρα. Τα παιδιά γίνονται μάρτυρες της ιστορίας που εκτυλίσσεται μπροστά τους. Νιώθουν μέρος της, οι πρωταγωνιστές δεν είναι πίσω από μια οθόνη, αλλά ανάμεσά τους. Το θέατρο είναι μια εμπειρία αισθήσεων και συναισθημάτων ικανή να περάσει μεγάλα μηνύματα στα παιδιά. Χωρίς να χειραγωγεί τη σκέψη τους στο τι είναι καλό και τι όχι. Τα αντιμετωπίζει ως έξυπνα και ικανά να βγάλουν τα δικά τους συμπεράσματα από αυτό που βλέπουν μπροστά στα μάτια τους. Η παιδαγωγική δύναμη του θεάτρου ως μορφή τέχνης, προσφέρει μια ολοκληρωμένη εκπαιδευτική εμπειρία και για το λόγο αυτό οφείλει να έχει περιεχόμενο ουσίας και να κινητοποιεί την φαντασία και την κριτική ματιά των παιδιών. Φτιάξαμε λοιπόν μια παράσταση, με κέντρο την καλή αφήγηση και κατανόηση της ιστορίας αλλά και με ένα ισχυρό καλλιτεχνικό αποτέλεσμα. Με χιούμορ, δράση, χορό και τραγούδι, δυνατές και καθαρές ερμηνείες αλλά και με ένα ισχυρό μήνυμα: την αγάπη, τη φιλία, τη διαφορετικότητα, τη σπουδαιότητα της υπόσχεσης και την οικολογική συνείδηση. Αυτά που θέλουμε να πάρει μαζί του κάθε παιδί φεύγοντας. Μια ιστορία να συζητήσει με τους συμμαθητές και τους δασκάλους του. Μια ιστορία τόσο όμορφη όπως αυτή της «Ιστορίας του γάτου που έμαθε σ' ένα γλάρο να πετάει»...

Βασίλης Ισσόπουλος
Σκηνοθέτης – Ηθοποιός

Παραστάσεις:

Κάθε Κυριακή στις 11:30

Καθημερινές για σχολεία, κατόπιν συνεννόησης στο τηλέφωνο 2314 014720

Προπώληση Εισιτηρίων: www.viva.gr, 11876, Seven spots, Reload Stores, Αθηνόραμα.gr, Θέατρο Αριστοτέλειο

Τιμές Εισιτηρίων:

Ενηλίκων 10€, Παιδικό 8€,

Οικογενειακό (2 Ενήλικες – 2 Παιδιά): 30€

Φοιτητικό – πάσο, Ανέργων - κάρτα ανεργίας σε ισχύ, Πολυτέκνων – δελτίο, Α.Μ.Ε.Α.: 8€

«ΟΙ ΤΕΧΝΕΣ ΕΝΩΝΟΝΤΑΙ»

ΧΟΡΗΓΙΕΣ ΜΕ ΚΑΘΕ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ

Η ART TIS EI productions, οι σχολές χορού «ΚΑΦΑΝΤΑΡΗ», τα ωδεία «ΣΥΡΙΟΣ» και το εργαστήρι καλών τεχνών και καλλιτεχνικής δημιουργίας «ART FACTORY», ενώθηκαν με αφορμή την παιδική παράσταση «Η ιστορία του γάτου που έμαθε σ’ ένα γλάρο να πετάει!» Στόχος μας, όλο και περισσότερα παιδιά, νέοι, αλλά και ενήλικες να έχουν την ευκαιρία να ασχοληθούν με την τέχνη που αγαπούν!
Έτσι,
ΜΕ ΚΑΘΕ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ της παράστασης, θα παίρνετε και την ειδική κάρτα προνομίων του «Οι τέχνες ενώνονται». Με αυτή την κάρτα έχετε εκπτωτικά προνόμια σε κάθε μια από τις συνεργαζόμενες σχολές της επιλογής σας! Η μια επιλογή δεν αναιρεί την άλλη. Ισχύει και για τις 3 σχολές!
Θέατρο, χορός, μουσική και εικαστικά με ένα μόνο εισιτήριο!

Αναλυτικά:

ΣΧΟΛΕΣ ΧΟΡΟΥ ΚΑΦΑΝΤΑΡΗ:

 • 15% έκπτωση στα ετήσια δίδακτρα, σε όλα τα προγράμματα της επαγγελματικής σχολής αλλά και των ερασιτεχνικών τμημάτων!

ΩΔΕΙΑ ΣΥΡΙΟΣ:

 • 100 Ευρώ έκπτωση στα ετήσια δίδακτρα για την εκμάθηση μουσικού οργάνου!
 • 15% έκπτωση στα ομαδικά μαθήματα – εργαστήρια – μουσική προπαιδεία – φωνητικό σύνολο GLEE – φωνητική & performance – θεατρικό εργαστήρι!

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ ART FACTORY:

 • 15% έκπτωση στα ετήσια δίδακτρα σ όλα τα τμήματα: comics, ελεύθερο σχέδιο, γλυπτική καθώς και για την προετοιμασία εισαγωγής στις σχολές Καλών Τεχνών.
διαβάστε περισσότερα
 ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΤΩΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ ΜΕΧΡΙ 2/12
Συντελεστές

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Σκηνοθεσία – Στοίχοι – Video: Βασίλης Ισσόπουλος
Σκηνογραφία – Ενδυματολογία: Κωνσταντίνος Παυλίδης
Μουσική πρωτότυπη: Δημήτρης Κανίογλου
Χορογραφίες: Πόλυ Βόικου
Μετάφραση: Αχιλλέας Κυριακίδης
Διασκευή: Μαίρη Ανδρέου
Παίζουν οι ηθοποιοί:
Σταύρος Δουκουζγιάννης
Τάσος Μπαρνιαδάκης

Μαρία Σπαθοπούλου
Κωνσταντίνος Σωτηριάδης

Ελένη Χρυσομάλλη
Κυριάκος Χρυσίδης

Παραγωγή: ART ΤΙΣ ΕΙ

Θέατρο Αθήναιον

Βασιλίσσης Όλγας 35, Θεσσαλονίκη, Τηλ.: 2310-832060

Κριτικές
 Μια παραγωγή που σέβεται τους μικρούς θεατές

 Της Κατερίνας Διακουμοπούλου

Η διδασκαλία της συμπόνιας και της ανθρωπιάς στα παιδιά είναι μια περίπλοκη υπόθεση. Δεν υπερβάλλω. Αν αναλογιστούμε ότι τα περισσότερα παιδιά εκπαιδεύονται για να κατακτούν υψηλές επιδόσεις και επαινούνται ώστε να αποκτούν περισσότερα κίνητρα, αντιλαμβάνεστε ότι δίνονται άλλες προτεραιότητες. Άραγε, υπάρχει χώρος για τη διδασκαλία της ηθικής, όταν η κατευθυντήρια αξία είναι τα επιτεύγματα; Τα παιδιά μπορούν να προσφέρουν χωρίς ανταπόδοση ή δεσμεύσεις; Μπορούν να διδαχθούν τη γενναιοδωρία; Οι γονείς εθίζουν τα παιδιά στον έπαινο ή μήπως στην ανταμοιβή; Καλλιεργούνται ισχυρά ηθικά πρότυπα; Μεταδίδονται με συνειδητό τρόπο οι αξίες; Διδάσκουμε τα παιδιά να αισθάνονται ευθύνη απέναντι στους άλλους; Οι εκπαιδευτικοί διδάσκουν ηθική ή συμπεριφορά; Υπονομεύεται η ηθική; Λοιπόν, το παραμύθι του Λουίς Σεπούλβεδα “Η ιστορία του γάτου που έμαθε σ’ ένα γλάρο να πετάει” αποτελεί το τέλειο ερέθισμα για τη διδασκαλία της ηθικής στα παιδιά: Η γλαροπούλα Κένγκα βούτηξε σε μια πετρελαιοκηλίδα και τραυματίστηκε θανάσιμα. Πριν πεθάνει άντεξε μια τελευταία πτήση στο μπαλκόνι ενός μαύρου γάτου, του Ζορμπά. Η ετοιμοθάνατη Κένγκα εμπιστεύθηκε το τελευταίο της αυγό στον γάτο, αφού πρώτα το έκπληκτο αιλουροειδές της υποσχέθηκε ότι: δεν θα φάει το αυγό, θα το κλωσήσει και τέλος θα μάθει στο γλαρόνι να πετά! Αυτές οι υποσχέσεις, η ισχυρή δέση, είναι η κινητήρια δύναμη όλης της αφήγησης. Η οικολογική καταστροφή, η διαταραγμένη σχέση ανθρώπων και φύσης, η έννοια του χρέους, η εκπλήρωση της προσπάθειας, η διαφορετικότητα, η αποδοχή, η εκτίμηση, ο σεβασμός, η αμοιβαία καλοσύνη, η συλλογικότητα, η δοτικότητα και η αλληλεγγύη. Το παραμύθι του Σεπούλβεδα συμπυκνώνει τις βάσεις της ηθικής και δεν είναι τυχαίο ότι τελειώνει ως εξής: “Ο άνθρωπος χάιδεψε το σβέρκο του γάτου. ‘Εντάξει, γάτε. Τα καταφέραμε’ είπε αναστενάζοντας. ‘Ναι’ νιαούρισε ο Ζορμπάς. ‘Στο χείλος του κενού κατάλαβα το πιο σημαντικό’. ‘Α, ναι; Και τι είναι πιο σημαντικό’ ρώτησε ο άνθρωπος. ‘Πως πετάει μόνο αυτός που τολμάει να πετάξει νιαούρισε ο Ζορμπάς” (μετάφραση Αχιλλέας Κυριακίδης, εκδόσεις OPERA, 2007). Ο Σεπούλβεδα δίνει τη σπουδαιότερη συμβουλή πριν το περιπετειώδες ταξίδι της εφηβείας, αναπόφευκτα παραπέμποντας στο δοκίμιο του ισπανού καθηγητή της ηθικής Φερνάντο Σαβατέρ “Μιλώντας στο γιο μου για την ηθική και την ελευθερία” (εκδόσεις Πατάκη, 2009), όπου στόχος του δεν ήταν η “κατασκευή” έννομων πολιτών αλλά ανθρώπων που σκέφτονται ελεύθερα. Ο Λουίς Σεπούλβεδα είναι αγαπητός στο ελληνικό αναγνωστικό κοινό. Σας θυμίζω τα έργα του “Το ημερολόγιο ενός ευαίσθητου killer”, “Ένας γέρος που διάβαζε ιστορίες αγάπης”, “Ο κόσμος του τέλους του κόσμου”, “Όνομα ταυρομάχου”, “Patagonia Express”. “Η ιστορία του γάτου που έμαθε σ’ ένα γλάρο να πετά” έχει διασκευαστεί αρκετές φορές -κυρίως σε ισπανόφωνες χώρες- για το παιδικό θέατρο, το θέατρο αντικειμένων, το κουκλοθέατρο και το θέατρο μαριονέτας.

Της Κατερίνας Διακουμοπούλου
  ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΦΑΡΓΚΑΝΗ (2015) Στην παράσταση που σκηνοθετεί ο Βασίλης Ισσόπουλος στο θέατρο Φαργκάνη η θεατρική διασκευή της Μαίρης Ανδρέου είναι ευανάγνωστη ακόμη και στο ευαίσθητο κοινό της προσχολικής ηλικίας. Το δυσκολότερο δραματικό στοιχείο της αφήγησης είναι ο θάνατος του θηλυκού γλάρου. Αυτός ο σκόπελος προσπεράστηκε εύστοχα με τη χρήση διφορούμενων λεκτικών επιλογών. Το αποτέλεσμα αυτής της αμφίσημης σύστασης ήταν οι μικρότεροι θεατές να καταλαβαίνουν ότι η μαμά του αυγού πέταξε μακριά, ενώ οι μεγαλύτεροι ότι πέθανε. Η αλήθεια είναι ότι η σκηνοθεσία του Ισσόπουλου είναι προσεκτική και προσεγμένη σε όλα τα επίπεδα ανάγνωσής της: σαφείς ενότητες δράσης, αρμόζουσες σκηνικές μεταβολές ανάμεσα στα αφηγητικά και διαλογικά μέρη, συγκοπτόμενος ρυθμός που ευνοεί την εγρήγορση των μικρών θεατών. Τα κοστούμια του Νίκου Καλαϊτζίδη διατηρούν τη δυναμική τους καθ’ όλη τη διάρκεια της παράστασης και η αισθητική λειτουργία τους είναι σημαντική για το σύνολο. Εξίσου βαρύνουσα είναι η μεταβλητότητα των πρατικάμπιλε, η οποία είναι οικεία τεχνική για τα παιδιά (τα παιδιά όταν παίζουν “μεταβαίνουν” αλλάζοντας απλώς τις θέσεις στα αντικείμενα του σπιτιού και όχι βεβαίως αλλάζοντας τα αντικείμενα). Η μουσική του Δημήτρη Κανίογλου συντονίστηκε με το ευαίσθητο “ηχόχρωμα” του Σεπούλβεδα. Η Πόλυ Βόικου στις χορογραφίες και τον κινησιολογικό της σχεδιασμό, έχοντας ευτυχώς απορρίψει τον νατουραλιστικό μιμητισμό, επέλεξε μια ατμοσφαιρική ρεαλιστική αφαίρεση η οποία είναι απόλυτα αναγνώσιμη από τα παιδιά. Είναι υπέροχο τα παιδιά να αποκρυπτογραφούν τους συμβολισμούς και η Βόικου ξέρει να πλέκει υπέροχους “σωματικούς γρίφους”. Τέλος, οι ηθοποιοί συνθέτουν ένα ευπρεπές σύνολο: εύρυθμος λόγος, ξεκάθαρη μιμική, εύστοχοι τονισμοί, καλή ποιότητα φωνών.

Μια παραγωγή που σέβεται την αισθητική και τη νοημοσύνη του ανήλικου κοινού.

Αναδημοσίευση από την εφημερίδα: ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, 15/03/2015

Της Κατερίνας Διακουμοπούλου

Αναδημοσίευση από την εφημερίδα: ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, 15/03/2015
 Η ΠΙΟ ΦΡΕΣΚΙΑ ΠΑΙΔΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΚΟΛΟΣΣΑΙΟ

ΕΠΙ ΣΚΗΝΗΣ Γράφει η Κατερίνα Νικολάου

Ως νέα μαμά (με παιδί πολύ μικρό για να πάει στο θέατρο) είχα καιρό να δω παιδικό θέατρο. Φέτος όμως έχω δει αρκετές και έχω μείνει έκπληκτη από την βελτίωση που έχει παρουσιάσει το παιδικό θέατρο από το τότε που εγώ ήμουν παιδί. Έτσι είδα πολύ καλές παραγωγές, με πολύ αξιόλογους ηθοποιούς και πολύ ωραία έργα με πολύ νόημα και περιεχόμενο. Παραστάσεις διαδραστικές, λιγότερο διαδραστικές, διδακτικές, εκπαιδευτικές, όλες όμως φτιαγμένες με αγάπη και μεράκι. Και σήμερα είδα στο Κολοσσαίο την «Ιστορία ενός γάτου που έμαθε σε έναν γλάρο να πετάει». Και ήταν από άποψη σκηνοθεσίας ό,τι πιο φρέσκο έχω δει τελευταία σε αυτήν την πόλη είτε σε παιδική είτε σε παράσταση ενηλίκων. Η ιστορία του Luis Sepúlveda είναι γνωστή και ενδιαφέρουσα με τόσα διαφορετικά μηνύματα όσα τα θέματα που φέρνει στον δρόμο μας η πραγματική ζωή, γεγονός που καθιστά την παράσταση πολύ διδακτική και για τους ενήλικες. Οι κινησιολογικές επιλογές της Πόλυς Βόικου σε συνεργασία με τον σκηνοθέτη Βασίλη Ισσόπουλο φέρνουν φρέσκο αέρα που μοσχομυρίζει φαντασία και δημιουργικότητα. Για παράδειγμα: οι ηθοποιοί παίζουν τους γάτους. Πώς όμως όταν εμφανίζεται ένας άνθρωπος θα φανεί η διαφορά μεγέθους; Η απάντηση είναι τόσο απλή όσο και εντυπωσιακή αλλά εγώ δεν θα την αποκαλύψω! Ο γάτος Ζορμπάς αναγκάζεται να πει την ιστορία του πώς έφτασε σε αυτόν το γλαρόπουλο αρκετές φορές. Πώς αυτό θα γίνει χωρίς να ακούσουν οι θεατές τόσες φορές την ίδια ιστορία χωρίς να βαρεθούν; Μα βάζοντάς την στο fast forward (δεν άντεξα, αυτό το αποκάλυψα)! Τρομερά ευρηματικό. Πολύ επιτυχημένες και οι μουσικές του Δημήτρη Κανίογλου. Τα μηνύματα της παράστασης είναι τόσα πολλά που είναι δύσκολο να αναφερθούν όλα: οικολογία, φιλία, ομαδικότητα, σεβασμός στην διαφορετικότητα, αποδοχή της πολυπολιτισμικότητας χωρίς να πέφτει στο κλισέ του φολκλόρ και του φτηνού συναισθηματισμού, κατάρριψη των ταμπού και κυρίως: το θάρρος. Γιατί όπως λέει κι ο Ζορμπάς «Πετάει μόνο αυτός που τολμάει να πετάξει…»

Κατερίνα Νικολάου -15 Νοεμβρίου 2015
Κατερίνα Νικολάου
Media
Παραγωγή

ΑΡΤΙΣ ΕΙ ARTIS EI

Διεύθυνση
ΒΑΣΙΚΥΡΟΥ ΝΙΚ
Πόλη
Θεσσαλονίκη
T.K.
54250
Τηλέφωνο
2314014720
Email
prod.artisei@gmail.com
ΔΟΥ
Ζ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΑΦΜ
997653452
Εκδηλώσεις
 • Η ιστορία του γάτου που έμαθε σ ένα γλάρο να πετάει! - Θέατρο Αθήναιον

Επιλογή εκδήλωσης

Κυρ, 18/11
11:30
Η ιστορία του γάτου που έμαθε σ ένα γλάρο να πετάει! Θέατρο Αθήναιον - Θεσσαλονίκη
7,50€ - 10,00€
Κυρ, 25/11
11:30
Η ιστορία του γάτου που έμαθε σ ένα γλάρο να πετάει! Θέατρο Αθήναιον - Θεσσαλονίκη
7,50€ - 10,00€
Κυρ, 2/12
11:30
Η ιστορία του γάτου που έμαθε σ ένα γλάρο να πετάει! Θέατρο Αθήναιον - Θεσσαλονίκη
7,50€ - 10,00€

Επιλογή θέσης

Πληροφορίες

Εισάγετε τον κωδικό προσφοράς:
Εφαρμογή
Επιλογή εισιτηρίων

Παρακαλώ επιλέξτε το πλήθος των εισιτηρίων που επιθυμείτε.

 1. Οι θέσεις προστέθηκαν με επιτυχία.
  Διαλέξετε απο τις διαθέσιμες έκπτωσεις ή διαγράψτε όσες θέσεις δεν θέλετε.
  Τέλος πατήστε "Συνέχεια" για να προχωρήσετε στο επόμενο βήμα της κράτησης.

 1. Αυτός είναι ο τιμοκατάλογος της εκδήλωσης. Κάθε ζώνη τιμών αντιστοιχεί σε ένα ή περισσότερα διαζώματα στην κάτοψη. Συμβουλευτείτε τον χρωματισμό της ζώνης για την επιλογή διάζωματος.

 2. Επιλέξτε τις θέσεις που επιθυμείτε, πατώντας πάνω σε κάθε μια.

 3. Οι επιλεγμένες θέσεις εμφανίζονται κάτω απο την ζώνη τιμών που ανήκουν. Σε αυτό το σημείο έχετε την δυνατότητα να επιλέξετε απο τις διαθέσιμες εκπτώσεις ή να αφαιρέσετε όσες θέσεις δεν θέλετε.

 4. Το συνολικό κόστος των εισιτηρίων ανανεώνεται αυτόματα με κάθε προσθήκη/αφαίρεση θέσης ή αλλαγή έκπτωσης.

 5. Πατήστε "Συνέχεια" για να προχωρήσετε στο επόμενο βήμα της κράτησης.

Συμπληρώστε τα στοιχεία όπως φαίνονται στην κάρτα διαρκείας:
Όνομα: * Επώνυμο: *
Διάζωμα/Τμήμα: * Σειρά: * Θέση: *
Αναζήτηση